Kontakt

Adresse

Aurland Fjordhytter

Skjerdalsvegen 58

5745 Aurland

Norge

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Pinterest Ikon

© 2019 Aurland Fjordhytter

Attraksjonar

& aktivitetar

Stegastein utsiktspunkt er ei bru av massivtre som ligg 650 m over sentrum av Aurland. Utsiktspunktet tilbyr ei spektakulær panoramautsikt over Aurland og Aurlandsfjorden.

Stegastein utsiktspunkt

Bilete av Stegastein utsiktspunkt

Den spektakulære og verdskjende jernbanestrekninga mellom Flåm og Myrdal svingar seg oppover Flåmsdalen og har ein høgdeforskjell på 863 m. 

Flåmsbana

Foto: Visit Norway

Ein spektakulær fottur i naturskjøne omgivnader frå Østerbø og ned Aurlandsdalen til Vassbygdi. Turen er 20 km og tek rundt seks timar.

Aurlandsdalen

Foto: Fjord Norge AS

Aurland er omkrinsa av vakre fjell og kan tilby mange flotte turar, både korte og enkle så vel som lengre og meir krevande turar.

Fotturar

Foto frå fjelltoppen "Prest"

Opplev Aurlandsfjorden og den UNESCO verdensarv-lista Nærøyfjorden på nært hald ved å ta ein ferjetur mellom Flåm og Gudvangen.

Fjord cruise

Foto: The Fjords

Fjord Safari tilbyr guida båtturar med hurtiggåande rib-båtar på Aurlandsfjorden og Nærøyfjorden, og guida fotturar i nærområdet.

Fjord Safari

Foto:  Flåm Guide Service

Ein av landets finaste sykkelruter med ein total distanse på 80 km. Rallarvegen startar ved Haugastøl (1000 moh) og går via Finse (1220 moh), Myrdal (870 moh) og ned til Flåm.

Rallarvegen

Foto:  Vatnahalsen

Den lengste Ziplina i Scandinavia, med eit spenn på 1381 meter mellom Vatnahalsen og Kårdalen i Flåmsdalen. Kan kombinerast med Flåmsbana eller Rallarvegen.

Flåm Zipline

Foto: Visit Flåm